ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αίτηση πτώχευσης υποβάλλει η «Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες».



Σε κατάθεση αίτησης κήρυξης πτώχευσης προχωρά η εταιρεία «Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες» προκειμένου να προστατευθεί από κατασχέσεις περιουσιακών της στοιχείων στις οποίες ενδεχομένως θα προχωρούσαν πιστωτές της -κυρίως προμηθευτές και λιγότερο τράπεζες- μετά την απόρριψη του αιτήματος υπαγωγής της στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα. Επιπλέον, η εταιρεία προχώρησε και σε στάση πληρωμών, καθώς όπως δήλωσε η κ. Ανίτα Χάμιλτον, διευθύνουσα σύμβουλος της Linnaeus Capital Partners, βασικού μετόχου της «Δίας», «η εταιρεία είναι αντιμέτωπη με την προοπτική της επικείμενης χρεοκοπίας».
Ως αποτέλεσμα αυτών των εξελίξεων η διοίκηση του Χρηματιστηρίου Αθηνών αποφάσισε από χθες το απόγευμα, στις 3 μ.μ., την αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής της «Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες».
Σε χθεσινή ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας τονίζει ότι εξακολουθεί να επιθυμεί την επίτευξη συμφωνίας αναδιάρθρωσης με τις τράπεζες και τους λοιπούς πιστωτές, υποστηρίζοντας ότι «η προοπτική αυτή αποτελεί τη μοναδική βιώσιμη και μακρόπνοη λύση στο σημερινό οικονομικό αδιέξοδο». Προς αυτή την κατεύθυνση η εταιρεία προχωρά σε τρεις ενέργειες: α) προσπαθεί να διασφαλίσει πίστωση για την προμήθεια ιχθυοτροφών, β) τοποθέτησε εξειδικευμένη διοίκηση στην εταιρεία και γ) εκφράζει τη θέλησή της να προσφέρει τον έλεγχο του διοικητικού συμβουλίου στις τράπεζες. Χθες, πάντως, επικαλούμενα προσωπικούς λόγους παραιτήθηκαν από το διοικητικό συμβούλιο της «Δίας» τρία μέλη του. Σημειώνεται ότι κατά την περίοδο που μία επιχείρηση βρίσκεται υπό καθεστώς πτώχευσης δεν επιτρέπεται να προχωρήσει σε πώληση πτωχευτικής περιουσίας -αυτό γίνεται με την εκκαθάριση της επιχείρησης- ενώ εάν επιτευχθεί συμφωνία αναδιάρθρωσης ανακαλείται η αίτηση πτώχευσης.

Πηγή: mytikaspress.blogspot.gr/

Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video