ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Bόλεϊ: Έρχεται στην Πάτρα ο Βάλτερ για την Παναχαϊκή

Bόλεϊ: Έρχεται στην Πάτρα ο Βάλτερ για την Παναχαϊκή Αναμένεται να συμφωνήσειΤο βράδυ της 5ης Ιανουαρίου αναμένεται στην Πάτρα για να δοκιμαστεί από την Παναχαϊκή ο 33χρονος Βραζιλιάνος ακραίος, Ivan Luiz Fagundes Walter (1.92μ), ο υποψήφιος «ροσονέρι» ακραίος.
Ο πρώην άσος της γαλλικής Αβινιόν, ενδιαφέρει σοβαρά την ομάδα της Πάτρας και εκτός εξαιρετικού αποόπτου θα «κλείσει» στην ομάδα του Γιώργου Λυκούδη, ωστόσο το γεγονός πως έχει μείνει ένα μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων μετά τη γαλλική ομάδα, προβληματίζει τον Έλληνα τεχνικό, που εν αναμονή της άφιξης και των απαραίτητων εξετάσεων, έχει για παν ενδεχόμενο στη λίστα του ονόματα κι άλλων ξένων αθλητών.
«Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε έναν ξένο ακόμη…» δήλωσε o τεχνικός Γιώργος Λυκούδης, για την περίπτωση του Walter επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το αποκλειστικό δημοσίευμα του Volleyplanet και συμπλήρωσε. «Οι Βραζιλιάνοι αθλητές έχουν μία ιδιαιτερότητα.. Όσο καλός παίκτης κι αν ήταν, θα πρέπει να δεις τη δεδομένη στιγμή που συζητάς πως είναι, τι κάνει… Αυτά θέλω να δω».

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video