ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Διήμερο μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων στις 11 και 12 Ιουνίου στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο

Πάτρα: Διήμερο μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων στις 11 και 12 Ιουνίου στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο Από τον Λαογραφικό Χορευτικό όμιλο Πατρών και υπό την αιγίδα της ΜητροπόλεωςΟ Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Πατρών θα παρουσιάσει στο Αρχαίο Ρωμαϊκό Ωδείο στην οδό Γερμανού, το «Χορευτικό Πανόραμα 2016».
Πρόκειται για ένα διήμερο μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, που διοργανώνεται με την εθελοντισμό των χορευτών-μελών του Ομίλου και αποτελεί πια θεσμό για τα χορευτικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης της Πάτρας. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.
Το Σάββατο 11 Ιουνίου και ώρα 20.30 το βράδυ, ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Πατρών υποδέχεται τους: Εκπολιτιστικό Σύλλογο Νεάπολης Πατρών, Νεανική Ομάδα Αγ. Ειρήνης Ριγανοκάμπου Πατρών, Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο Πατρών, Πολιτιστικό Σύλλογο «Παναγία η Γηροκομίτισσα», Πολιτιστικό Σύλλογο Ν. Σουλίου Πατρών «η Πρόοδος», Χορευτικό-Λαογραφικό Όμιλος Μεσσάτιδας «ο Φίλερης».
Την Κυριακή 12 Ιουνίου και ώρα 21.00 ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Πατρών προσκαλεί το κοινό να παρακολουθήσει την κεντρική παράσταση των τμημάτων του, με τίτλο «Δώσ’ μου χέρι να πιαστώ» και τη συνοδεία ορχήστρας. Στόχος της παράστασης είναι να ταξιδέψει τους θεατές στη μουσικοχορευτική παράδοση διαφόρων περιοχών της χώρας μας.
Φιλική Συμμετοχή: Νίκος Ζιώγαλας.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video