ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Προχωρά το έργο για την ολοκλήρωση της αποχέτευσης και την αναβάθμιση του Βιολογικού Καθαρισμού Γαστούνης – Βαρθολομιού

Προχωρά το έργο για την ολοκλήρωση της αποχέτευσης και την αναβάθμιση του Βιολογικού Καθαρισμού Γαστούνης – Βαρθολομιού

Υπεγράφη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων Γιάννη Λύτρα η προγραμματική σύμβαση για το έργο «Ολοκλήρωση αποχέτευσης και αναβάθμισης του ΒΙΟΚΑ Γαστούνης – Βαρθολομιού», συνολικού προϋπολογισμού 2.000.000 ευρώ.

Η υπογραφή της σύμβασης για αυτό το τόσο σημαντικό έργο για την περιοχή έγινε με την παρουσία του Δημάρχου Πηνειού Αλέξη Καστρινού, του Διευθυντή Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Φάρες Μπεσαράτ και του επιβλέποντος μηχανικού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Λύτρας τόνισε ότι «ο βιολογικός καθαρισμός και το δίκτυο αποχέτευσης Γαστούνης - Βαρθολομιού χρήζουν άμεσης λειτουργικής ολοκλήρωσης ώστε να διασφαλιστεί η Δημόσια Υγεία των κατοίκων της περιοχής και να αναβαθμιστεί η ποιότητα του ευρύτερου φυσικού περιβάλλοντος του Δήμου», εκφράζοντας βεβαίως και τη βούληση του ίδιου του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Πηνειού Α. Καστρινός δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τόσο την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας όσο και την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας διότι ένα χρονίζον τεράστιο πρόβλημα παίρνει την τελική διαδρομή του. Υπογράψαμε με τον Αντιπεριφερειάρχη την προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση του ανωτέρω έργου, έτσι ώστε στο αμέσως διάστημα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να προχωρήσει στη δημοπράτηση».



Περιφερεια Δυτικής Ελλάδας">
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video