ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μπαλάκι των εργολάβων 55 εργαζόμενοι στο εργοστάσιο ανακύκλωσης

Ένταση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο χώρο της ανακύκλωσης στην Ξερόλακκα της Πάτρας, εκεί όπου λήγει η σύμβαση με τον εργολάβο που είχε αναλάβει την εκμετάλλευσή του εργοστασίου, αλλά αρνείται να καταβάλει τις αποζημιώσεις σε όλους τους εργαζόμενους. Μπροστά στον κίνδυνο να χάσουν τα χρήματα οι εργαζόμενοι πριν από λίγο μαζί με την διοίκηση του εργατικού κέντρου μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα της Ανθούπολης προκειμένου να του υποβάλουν μήνυση και να μην του επιτρέψουν να φύγει καθώς θα κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.
Αναλυτικότερα: Αντιμέτωποι με την αβεβαιότητα ως προς το εργασιακό τους μέλλον είναι εδώ και λίγες ώρες 55 εργαζόμενοι στη μονάδα ανακύκλωσης στην Ξερόλακκα της Πάτρας.Η μονάδα λειτουργεί με την ευθύνη εργολάβων οι οποίοι αναλαμβάνουν την διαχείριση της μετά από την προκήρυξη διαγωνισμού Σήμερα είναι η τελευταία μέρα του απερχόμενου ιδιώτη που είχε αναλάβει την ευθύνη εκμετάλλευσης της μονάδας, ο οποίος ωστόσο αντί να δώσει σε όλους τους εργαζόμενους τις αποζημιώσεις, επέλεξε να τις καταβάλει σε πέντε μόνο άτομα. Σ
τους υπόλοιπους απλά υπόσχεται πως θα τους στείλει για δουλειά σε άλλη επιχείρηση χωρίς ωστόσο να διαθέτει ούτε μία στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή αυτής. Την ίδια ώρα ο νέος εργολάβος που πρόκειται να εγκατασταθεί από αύριο στη μονάδα, δεν είναι διατεθειμένος να προχωρήσει στην επαναπρόσληψη και των 55 εργαζομένων με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να βιώνουν το μαρτύριο της σταγόνας . Στο σημείο από νωρίς σήμερα το απόγευμα βρίσκεται αντιπροσωπεία του εργατικού κέντρου της Πάτρας, τα μέλη του οποίου είναι αποφασισμένα να μην επιτρέψουν στον προηγούμενο διαχειριστή εργολάβο να αποχωρήσει από το σημείο εάν δεν καταβάλει τα χρήματα στους εργαζόμενους. Παράλληλα απαιτούν από το νέο εργοδότη να προχωρήσει σε επαναπρόσληψη όλων των εργαζομένων. Στο σημείο έχει προκληθεί ένταση με αποτέλεσμα να κληθεί και να μεταβεί η αστυνομία.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video