ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Περιφέρεια Στερεάς:Ένταξη νέων έργων, προϋπολογισµού 16 εκ.ευρώ

Μπακογιάννης: Προχωράμε με σχέδιο και σταθερά βήματα

Εντάχθηκαν έργα για την αντιµετώπιση των καταστροφών που προκλήθηκαν σε Άγραφα και Καρπενήσι αλλά και η αποκατάσταση των πρανών για την ασφαλή διέλευση στο δίκτυο Καρπενησίου- Προυσού.
Σε συνέχεια της συνάντησης του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη µε τον Υφυπουργό Οικονοµίας, Αλέξη Χαρίτση, στις 22 ∆εκεµβρίου 2015, εντάχθηκαν πριν λίγες ηµέρες στο Πρόγραµµα ∆ηµοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, νέα έργα συνολικού προϋπολογισµού 16 εκ. ευρώ, χωρίς να έχει προηγηθεί η απένταξη άλλων.
Μεταξύ των άλλων, πρόκειται για δύο µελέτες που αφορούν στον Ασωπό, στο πλαίσιο της µεγάλη προσπάθειας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την αντιµετώπιση του µείζονος περιβαλλοντικού ζητήµατος: «Μελέτη ∆ιερεύνησης Ρύπανσης Ασωπού Ποταµού
και Αποκατάστασης» και «Οριοθέτηση & Τοπικές ∆ιευθετήσεις στον Ασωπό Ποταµό, σε τµήµα 10 χλµ, εντός του Νοµού Βοιωτίας.
Επιπρόσθετα, εντάχθηκαν έργα για την αντιµετώπιση των καταστροφών που προκλήθηκαν
από τα ακραία καιρικά φαινόµενα του περασµένου Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία και συγκεκριµένα στις περιοχές των ∆ήµων Λαµιέων,Μακρακώµης, Καρπενησίου και Αγράφων.
Ακόµη, έγινε η ένταξη του νευραλγικής σηµασίας για την Σκύρο, έργου της στερέωσης των
βραχωδών πρανών του Κάστρου Σκύρου-Μονής Αγίου Γεωργίου.
Διαβάστε περισσότερα »
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video