ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πύργος: Μοιραία αναστροφή στην εθνική στις Κολιρέϊκες παράγκες (photos)

.
Νεκρός σε σύγκρουση με νταλίκα ο 62χρονος Βασίλης Κολόκας από το Λαμπέτι
Του Γιάννη Σπυρούνη

Το χαμό του 62χρονου Βασίλη Κολόκα από το Λαμπέτι, θρηνεί από χθες η τοπική κοινωνία του Πύργου. Ο άτυχος άντρας έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα στην Ε.Ο. Πύργου – Τριπόλεως στο ύψος της περιοχής Κολιρέικες Παράγκες, μπροστά από το πρατήριο υγρών καυσίμων Καλετσάνου. Η αναστροφή που έκανε ο Άγγλος οδηγός της νταλίκας στάθηκε μοιραία για τον 62χρονο...
Το τραγικό δυστύχημα συνέβη στις 3,10 το μεσημέρι της Τετάρτης. Εκείνη την ώρα έβρεχε καταρρακτωδώς στην περιοχή. Ένας Άγγλος οδηγός νταλίκας που είχε κατεύθυνση από τον Πύργο προς την Ολυμπία, ενώ ήθελε να στρίψει στο δρόμο που οδηγεί προς Κυπαρισσία και Καλαμάτα αλλά δεν πρόλαβε και συνέχισε ευθεία. Εισήλθε στο πρατήριο υγρών καυσίμων και επιχείρησε να κάνει αναστροφή για να γυρίσει πίσω στο σταυροδρόμι που ήθελε να στρίψει. Από τον δεξιοτίμονο τράκτορα που οδηγούσε, δεν μπόρεσε να αντιληφθεί το αυτοκίνητο που ερχόταν προς Ολυμπία και οδηγούσε ο 62χρονος και επέβαινε μια 50χρονη από το Χελιδόνι. Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος οδηγός μπόρεσαν να αντιδράσουν και το κυπαρισσί Toyota Corolla που οδηγούσε ο 62χρονος καρφώθηκε στα «πλευρά» της νταλίκας. Ο θάνατος για αυτόν ήταν ακαριαίος. Τα δύο άτομα εγκλωβίστηκαν στις στραπατσαρισμένες λαμαρίνες και κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με το προσωπικό της για τον απεγκλωβισμό. Με ασθενοφόρο ο 62χρονος και η 50χρονη μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο Πύργου. Οι γιατροί περιορίστηκαν στο να διαπιστώσουν το θάνατο του άντρα και να δώσουν μάχη για να κρατήσουν ζωντανή τη γυναίκα. Αργότερα κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, διασωληνώθηκε και διακομίστηκε με ασθενοφόρο.
Η είδηση του θανάτου του 62χρονου επιχειρηματία που δραστηριοποιείτο στον κλάδο της εμπορίας σιδήρου, έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην τοπική κοινωνία. Ήταν πατέρας δύο παιδιών του Γιάννη και της Αγγελικής. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 6.30 το απόγευμα στο Α’ Κοιμητήριο Πύργου, στον Ι.Ν. Αγ. Πάντων.
JAS 4994
JAS 4995
JAS 5003
JAS 5021
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video